Elev på Gjennestad vgs

Her har vi samlet nyttig informasjon i korte trekk. Nedenfor finner du informasjon om skolen, praksis,nedlastbare filer med link til avtaler og regelverk, samt link til Fronter. 

Elever ved Gjennestad videregående skole Elever ved Gjennestad videregående skole

Hva og hvordan

Unik skole med store muligheter

Gjennestad ligger sentralt plassert midt i frodige Vestfold. Det er kort vei til flyplass og byer som Tønsberg, Sandefjord og ca 1,5 t til Oslo. Kollektivtilbudet er godt. Busser går rett utenfor skolen og togstasjonen er bare noen minutter unna.

Gjennestad vgs har et bredt utdanningsprogram – hos oss har du alle muligheter, enten du vil gå studiespesialisering eller yrkesfag. Vi er opptatt å utdanne og utvikle våre elever både faglig og som mennesker. Og på Gjennestad finner du engasjerte lærere som bryr seg og utfordrer deg.

Mange velger å flytte hjemmefra for å gå på skole. Hos oss på Gjennestad vgs kan du bo på internat med vennene dine og med voksne til stede. En fin overgang om du flytter for deg selv for første gang.

Skolebygningen og internat ligger midt i en stor hage med både veksthus, hagesenter og kafé innenfor skolens område. I tillegg har skolen har både sandvolleyballbane, fotballbane og kunstgressbane. På kveldene kan elevene samles, for eksempel på bålplassen. Nytt skolemiljø betyr nye venner og nye opplevelser. Det er masse aktiviterer på skolen og alltid noen å være sammen med. Skolens kantine byr på god og sunn mat, endel grønnsaker dyrkes i veksthuset og Vestfold bugner av lokale råvareleverandører.

Praksis og lærlingplasser

Vi har unike muligheter

På Gjennestad har vi praksisplasser innenfor mange ulike fagfelt innenfor skolens område.

Vi tilbyr lærligplasser innenfor Institusjonskokkfaget – mat til ungdom i et ungdommelig miljø,  IKT planlegging, drift og vedlikehold av IKT-utstyr, innenfor anleggsgartnerfag med spennede oppdrag for privatkunder eller som blomsterdekoratør eller fag innenfor service og samferdsel i Hagesenteret.

Som lærling på Gjennestad får du faglige utfordringer i et godt fagmiljø. Du vil være en ressurs når nye læringsmetoder prøves og skal vurderes. Som lærling på Gjennestad får du mulighet til å engasjere deg i sosialt arbeid og bidra til andres utvikling. Gjennestad er også del av et stort faglig nettverk, som vil gi deg mange muligheter når du skal videre etter oppnådd fagbrev.

På Gjennestad vgs utdanner vi ungdom for fremtiden. Våre elever og lærlinger blir godt rustet for videre studier og arbeidsliv etter videregående.

Digital læringsplattform

Link til itslearning

itslearning

«På Gjennestad vgs settes det fokus på det å vise omsorg, respekt og være raus.»

Søk nå knapp