Salg, service og reiseliv

Gjennestad vgs utdanner servicemedarbeidere for kontor og administrasjon, salgsfaget og reiseliv. Vi kombinerer teori og praksis. 

Elever ved Gjennestad vgs Elever ved Gjennestad vgs

VG1 SALG, service og reiseliv

Springbrett videre

Gjennestad vgs utdanner servicemedarbeidere for kontor og administrasjon, salgsfaget og reiselivsfaget. 

Praksis og teori kombineres i hverdagen også på skolens område. Vi har et av landets største og beste hagesenter. I hagesenteret lærer du kundeservice og salg med ekte kunder. Du får undervisning i mye forskjellig; prisberegning, budsjett, førstehjelp, entreprenørskap, reiseliv og turisme er noen av temaene. 

I løpet av skoleåret er vi på flere bedriftsbesøk i nærområdet og Oslo. I tillegg har vi bedrifter som kommer på besøk til skolen. Vi har i år fått til et unikt bærekraftig samarbeid med DNT ung som gir oss mange muligheter inn mot fremtidens reiseliv. 

Vg1 salg, service og reiseliv passer for deg som vil jobbe med mennesker og administrasjon, markedsføring og salg, reiseliv og turisme.

VG2 SALG OG reiseliv (Oppstart 2021/2022)

Fremtidens reiseliv!

Vg2 salg og reiseliv gjør deg kvalifisert til en rekke spennende arbeidsoppgaver og gir deg karrieremuligheter innenfor fagene kontor og administrasjon, salg/markedsføring og reiseliv. 

Reiseliv er en stor næring i Norge og verden. På Gjennestad har vi stort fokus på et bærekraftig reiseliv hvor hensynet til klima og miljø er en selvfølge. Vi utdanner deg for fremtidens reiseliv. 

Alle er med på å etablere, drive og avslutte en ungdomsbedrift i regi av Ungt entreprenørskap, i tillegg til å være flere uker ute i praksis.

I løpet av utdanningen besøker vi bedrifter og inviterer flere næringer til oss. Samspill mellom mennesker og forståelse for hvordan en bedrift drives er avgjørende for å lykkes i arbeidslivet. Kanskje har du også tanker om å etablere din egen virksomhet i framtiden?

Etter to år på skole følger to års læretid før du går opp til fagprøve. Det er mange lærlingplasser i Vestfold innenfor salg, service og reiseliv. Vårt mål er at alle skal få læreplass etter å ha fullført skoleløpet.

Søk nå knapp