Bygg- & anleggsteknikk

Bygg- og anleggsteknikk er starten på en utdanning med mange muligheter. Uansett om du velger tømrer-, betong-, murer- eller stillasbyggerfaget setter ditt arbeid spor. Gjennom utdanningen hjelper våre dyktige lærere deg til å utvikle praktisk sans, nøyaktighet og godt håndlag.

Bygg og anlegg i sosiale omgivelser Bygg og anlegg i moderne lokaler

VG1 bygg- og anleggsteknikk

Håndverksutdannelse med mange muligheter

Vg1 bygg- og anleggsteknikk er starten på en utdanning med mange muligheter. Uansett om du velger tømrer-, betong-, murer- eller stillasbyggerfaget setter ditt arbeid spor. Gjennom utdanningen hjelper våre dyktige lærere deg til å utvikle praktisk sans, nøyaktighet og godt håndlag. På Gjennestad har vi en stor bygningsmasse og mange ulike håndverkere. Dette gir muligheter for allsidig praksis og en god utdannelse.

VG2 byggteknikk

God fagkunnskap og unike praksismuligheter

På Vg2 Bygteknikk ved Gjennestad vgs bygger vi hus! Ekte hus. Fra bunnen. For å gi deg den beste praksisen så gjør vi det alle tømrere gjør, nemlig å bygge hus. Hver klasse er med på å sette opp en komplett bygning fra grunnmur til pipe, med alt det innebærer. Vegger, tak, vinduer, takstein, dører – ja alt som hører til. Arbeidsoppgavene krever at du er selvstendig, nøyaktig, kreativ og har gode samarbeidsevner for å finne løsninger som holder høy kvalitet. Etter Vg2 byggteknikk kan du være lærling i tømrerfaget, betongfaget, murefaget eller stillasbyggerfaget.

Gjennestad vgs er en skole i utvikling og bygningsmassen er omfattende, nybygg og ombygging er vanlig. En stor bygningsmasse krever mye vedlikehold og dette arbeidet gir god og praktisk arbeidserfaring for deg som velger Vg2 Byggteknikk.

Studieløp bygg- og anleggsteknikk
Søk nå knapp