Service og samferdsel

Gjennestad vgs utdanner servicemedarbeidere for kontor og administrasjon, sikkerhetsfaget og salgsfaget. Vi kombinerer teori og praksis. Du får undervisning i både service, markedsføring, bedriftsetablering, økonomi, sikkerhet, kommunikasjon og selvsagt IKT.

Elever ved Gjennestad vgs Elever ved Gjennestad vgs

VG1 SERVICE OG SAMFERDSEL

Springbrett til jobb innen salg, økonomi, administrasjon

Gjennestad vgs utdanner servicemedarbeidere for kontor og administrasjon, sikkerhetsfaget og salgsfaget. Vi kombinerer teori og praksis. Du får undervisning i både service, markedsføring, bedriftsetablering, økonomi, sikkerhet, kommunikasjon og selvsagt IKT. På Gjennestad er iPad et selvsagt digitalt verktøy. I løpet av skoleåret er vi på flere bedriftsbesøk i nærområdet og Oslo. I tillegg har vi bedrifter som kommer på besøk til skolen.

Vg1 Service og samferdsel passer for deg som vil jobbe med mennesker og administrasjon, markedsføring og salg, med sikkerhet eller IKT. Ved Gjennestad vgs kan du studere videre innen økonomi, administrasjon og markedsføring.

VG1 Service og samferdsel settes ikke opp høsten 2017 grunnet lavt søkertall. Dette er ikke en permanent ordning og vi håper på oppstart høsten 2018.

VG2 SALG, SERVICE OG SIKKERHET

Med ungdomsbedrift på timeplanen

Vg2 Salg, service og sikkerhet vil gjøre deg kvalifisert til en rekke spennende arbeidsoppgaver og gir deg karrieremuligheter innenfor fagene kontor og administrasjon, salg/markedsføring og sikkerhet, eller klar for videre studieløp. Her er alle med på å etablere, drive og avslutte en ungdomsbedrift i regi av Ungt entreprenørskap (www.ue.no), i tillegg til å være flere uker ute i praksis.

Vi har engasjerte ansatte som ønsker at du skal være god til å presentere – både med og uten bruk av digitale verktøy, samt bli god til å formulere deg både muntlig og skriftlig.

I løpet av studiet besøker vi bedrifter og inviterer flere næringer til oss. Samspill mellom mennesker og forståelse for hvordan en driver en bedrift er av avgjørende betydning for å lykkes i arbeidslivet. Kanskje har du også tanker om å etablere din egen virksomhet en gang i framtiden?

Etter to år på skole følger 2 års læretid før du går opp til fagprøve. Det er mange lærlingplasser i Vestfold innenfor Service og samferdsel, og du har mulighet til å ta fagbrev i kontor- og administrajonsfaget, sikkerhetsfaget eller salgsfaget.

Studieløp service og samferdsel
Søk nå knapp