Design og håndverk

Design og håndverk er for deg som har interesse innen design, form og farge. Du får god erfaring i arbeid med ulike materialer og teknikker.
Vi er opptatt av å fremme godt læringsmiljø, etisk bruk av materialer og har et bredt fokus på aktuelle trender. I tillegg er vi opptatt av Miljø, gjenbruk og redesign.

Tilbys ikke fra skoleåret 2019-20.

Design og håndverk - time Design og håndverk - skoletime

VG1 Design og håndverk

Kreativt håndverksfag med brede utdanningsmuligheter

Er du kreativ, opptatt av form og glad i å skape noe? Vg1 Design og håndverk gir deg mange utdannings- og yrkesmuligheter. Skolehverdagen på Design og håndverk er i stor grad praktisk og gir deg innblikk i mange ulike materialer og teknikker. Vi jobber med papir, tegning, maling, keramikk, tekstil, tre, gips, betong og mye mer. Gjennom turer, prosjekter og varierte undervisningsopplegg vil du oppleve et godt og inspirerende læringsmiljø. I løpet av skoleåret vil du også være 2 uker ute i bedrift hvor du får mulighet til å bli bedre kjent med det håndverksfaget du er spesielt interessert i. Vg1 Design og håndverk er begynnelsen til over 50 ulike håndverksfag. På Gjennestad VGS vil du kunne gå videre til Vg2 blomsterdekoratør eller et kryssløp til Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag.

VG2 BLOMSTERDEKORATØR

Kreativt tradisjonsfag med kundefokus

Et yrke som blomsterdekoratør utfordrer dine kreative evner på mange plan, fra form- og fargesans til samhandling med kunder og kollegaer. Blomsterdekoratørfaget er et håndverksfag med lange tradisjoner. God plantekjennskap er en forutsetning, samtidig setter vi fokus på salg og butikkdrift. Gjennom variert undervisning lærer du av dyktige fagfolk. Samtidig får du mye og relevant praksis i hagesenteret som ligger på skolens område og gjennom utplassering i blomsterbutikker. Gjennestad vgs ligger midt i et nydelig parkanlegg – et inspirerende læringsmiljø.

Studieløp design og handverk
Søk nå knapp